11. února 2015

První společný počin

Již jsem tu naťukla, že právě pracujeme na prvním společném šperku. Jste zvědaví, jak bude vypadat? Zatím vás nechám trochu tápat a jitřit vlastní fantazii. Prozdradím jen, že bude plný ženskosti a něhy a že jej navrhla Dita Koksová. Šperk bude představen na slavnostní vernisáži 9. 4. 2015 ve studiu Artesilver, kde bude také vydražen. 

Ale společný šperk nebude to jediné, co na výstavě uvidíte. Společně s ním budou vystaveny další šperky od všech autorek projektu, přičemž chybět nebudou ani příspěvky do minulých ročníků mezinárodní soutěže Battle of the Beadsmith. 

BOTB je v poslední době jednou z nejpopulárnějších korálkářských soutěží. Svědčí o tom i účast českých korálkářek, které se ve velkém počtu na soutěži prezentují již od jejích začátků v roce 2012. A loni Češky celou soutěž dokonce ovládly! Na 9. - 16. místě z 256 se umístila Lucie Avramová se svým náhrdelníkem Grey Wind and Meraxes. Lucii v duelu vyřadila Dita Koksová, která celou soutěž nakonec vyhrála! Dita soutěžila s náhrdelníkem Touch of Paradise. Byl to tedy nádherný souboj mezi dravostí vlka a draka a rafinovaností kolibříků...


Ale Lucie a Dita nejsou jediné autorky, které na výstavě předvedou své, jak je nazýváme, "battlekusy". Máte se opravdu na co těšit :o)

Více informací o Ditě Koksové naleznete zde:
www.fler.cz/diko
facebook

Žádné komentáře:

Okomentovat